0

Stijve spieren en gewrichten overgang

Verhoogde Spiertonus Ongecontroleerde en overtrokken spierspanning. Spieren zijn gewoonlijk gedeeltelijk gespannen en dat geeft spiertonus. Zenuwtrekkingen een samenspanning van de spieren die leidt tot een herhaalde beweging die niet onder controle van de persoon. Meestal in het gezicht of de ledematen. Mentaal en emotioneel Afgenomen eetlust het hebben van een gebrek aan eetlust, ondanks de normale behoefte aan calorieën in het leven, hetgeen leidt tot ongewenst gewichtsverlies. Afgenomen libido een abnormaal verlies van seksuele energie of seksueel verlangen. Apathie totaal gebrek aan belangstelling of interesse voor dingen die normaliter als belangrijk zouden worden beschouwd of gewoonlijk zorg zouden creëren. Auditieve hallucinaties dingen horen zonder dat de stemmen of geluiden aanwezig zijn. Bruxisme knarsen en op elkaar klemmen van de tanden in de slaap. Depersonalisatie een toestand waarin iemand zn normale gevoel van persoonlijke identiteit kwijt. Depressie een hopeloos gevoel van falen, verlies en bedroefdheid die kan verergeren tot gedachtes aan de dood. Een heel veel voorkomende reactie of bijwerking van psychiatrische nachtpflege medicijnen. Desoriëntatie verlies van gevoel van richting, plaats, tijd of omgeving, alsmede mentale verwarring aangaande de eigen persoonlijke identiteit. Drang naar koolhydraten een drang of neiging om voedsel te eten dat rijk is aan suiker en zetmeel (snoep, zoutjes en junkfood) die toeneemt omdat het eetpatroon steeds meer uit balans raakt vanwege een onbalans in de juiste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft.

stijve spieren en gewrichten overgang

Producten Alfons Ven in Groningen - praktijk voor Therapie

Hoofdpijn een scherpe of doffe aanhoudende pijn in het hoofd. Hyperreflexie een niet-normale (abnormale) en onvrijwillige verhoogde reactie in de weefsels (zoals pezen) die de botten met de spieren verbinden. Labiliteit gebrek aan mentale en emotionele balans. Licht gevoel in het hoofd een ongecontroleerd en gewoonlijk kort verlies van corozo bewustzijn, meestal veroorzaakt door een tekort aan zuurstof naar de hersenen. Migraine terugkerende stevige hoofdpijn (meestal énzijdig soms gepaard gaand met misselijkheid, braken, duizeligheid, het zien van sterretjes of vlekken voor de ogen en gesuis in de oren. Onrustige benen de drang om de benen te bewegen zonder enige klaarblijkelijke reden. Soms gaan de bewegingen gepaard met een pijnlijk, trekkend, schokkerig, verkrampt, brandend of een griezelig gevoel. Het wordt erger als een persoon niet beweegt en kan iemands slaap verstoren omdat iemand de drang voelt te bewegen om enige verlichting te krijgen. Paresthesie brandende, prikkelende, jeukende of tintelende huid zonder voor de hand liggende of verklaarbare oorzaak. Pijnscheuten Krachtige, krampachtige en spastische beweging, soms vergezeld van een scherpe plotselinge pijn. Spierkramp een spontane en ongecontroleerde aanspanning van de spieren, veroorzaakt door elektrische impulsen van het zenuwstelsel. Traagheid gebrek aan alertheid en energie, alsmede traag in het reageren of handelen in het leven. Trillen Ongecontroleerd trillen en beven alsof men koud en rillerig.

stijve spieren en gewrichten overgang

is een afvalstof die vrijkomt bij de afbraak van oude bloedcellen. Bilirubine wordt naar de lever gestuurd om het oplosbaar te maken in water zodat het kan worden afgevoerd uit het lichaam door het legen van de blaas. Een medicijn kan deze normale leverfunctie verstoren of beschadigen, waardoor leverziekte ontstaat. Verhoogde leverenzymen een toename in het aantal paarsgewijs voorkomende levereiwitten die de processen in de lever regelen, waardoor een conditie ontstaat waarin de lever abnormaal functioneert. Zenuwstelsel (zintuigenlijken kanalen) Abnormale coördinatie een gebrek aan normale, harmonieuze interactie tussen delen van het lichaam wanneer dit in beweging. Beven een nerveus en onvrijwillig vibreren of trillen van het lichaam. Carpale-tunnelsyndroom een beknelde zenuw in de pols die pijn, tintelingen en gevoelloosheid veroorzaakt. Duizeligheid het verlies van evenwicht terwijl men zich onstabiel en lichthoofdig voelt, hetgeen zou kunnen leiden tot flauwvallen. Duizelingen een gevoel van duizeligheid dat gepaard gaat met desoriëntatie en verwarring. Flauwte een tijdelijke conditie waarbij de kans groot is dat men bewusteloos raakt en valt.

Pijnlijke spieren en gewrichten tijdens de overgang

Bijwerkingen van psychoactieve medicate de weg terug

Hypercholesterolemie te veel cholesterol in nachtpflege het bloed. Hyperglykemie een ongezonde hoeveelheid suiker in het bloed. Jicht een ernstige vorm van artritis die wordt veroorzaakt door afzetting van de afvalstof urinezuur in het weefsel en de gewrichten. Het kan verergeren en veroorzaken dat zich in het lichaam een vervorming ontwikkeld, na fases van pijn, ontsteking, overgevoeligheid en stijfheid. Kaakpijn pijn vanwege irritatie en het opzetten van de zenuwen die verbonden zijn met dat gedeelte van de mond waar deze opent en sluit, net voor het oor. Enkele symptomen zijn: pijn tijdens het kauwen, hoofdpijn, evenwichtstoornissen, verstopte of suizende oren en knarsetanden. Rugpijn Ernstig lichamelijk ongemak in het gebied van de nek tot aan het bekken langs de ruggengraat. Slappe Spieren verlies van lichamelijke kracht. Spierkramp wanneer de spieren ongecontroleerd, zonder waarschuwing, samenspannen en niet ontspannen. De spieren in elk willekeurig lichaamsdeel kunnen verkrampen. Spierpijn een algemene wijdverspreide pijn en gevoeligheid van de spieren. Stijve gewrichten verlies van bewegingsvrijheid en gemakkelijke souplesse op enige plek waar twee botten samenkomen.

Lymfeklierontsteking de lymfeklieren. In de nek, deel van het immuunsysteem van het lichaam, raken opgezwollen en vergroot als reactie op de aanwezigheid van een medicijn. De zwelling is het gevolg van het vermenigvuldigen van de witte bloedlichaampjes om de invasie van het medicijn te bevechten. Metabolisme en voeding (energie en gezondheid) Artralgie plotselinge scherpe zenuwpijn in én of meer gewrichten. Artritis pijnlijk ontstoken en gezwollen gewrichten. De rode en gezwollen conditie wordt veroorzaakt door een ernstige verwonding of schok (hetzij fysiek, hetzij emotioneel) die het lichaam heeft gekregen. Artropatie ziekte van de gewrichten of abnormale gewrichten. Dorst een sterk, onnatuurlijk hevig verlangen naar vocht/water in de mond en keel. Gewichtstoename een opeenhoping en opslag van vet in het lichaam die zich gedurende een langere periode opeenstapelt vanwege ongezonde eetgewoontes, gebrek aan lichamelijke inspanning, of een onvermogen om voedsel op de juiste manier te verwerken. Het kan het lichaam vatbaar maken voor vele afwijkingen en ziektes. Gewichtsverlies Ongecontroleerd en meetbaar verlies van zwaarte of gewicht.

stijve spieren en gewrichten overgang

Moeite met Slikken en gevoel dat voedsel blijft steken in de keel of het bovenste deel van de borst en niet naar beneden wil, waardoor het moeilijk wordt om te slikken. Opgezwollen buik zwelling van de buik veroorzaakt door een overmaat aan darmgassen. Overgeven Onvrijwillig uitspugen van de maaginhoud, dat gewoonlijk gepaard gaat met een misselijk, ziek gevoel vlak daarvoor. Toegenomen Stoelgang zie diaree. Winderigheid meer gas dan normaal in de spijsverteringsorganen. Zure Oprispingen een voortdurende conditie waarin de maagsappen terug naar de keel vloeien, waardoor een moeilijke spijsvertering en een brandend gevoel in de hartstreek kan ontstaan en mogelijk beschadiging aan de keel kan optreden. Bloed lymfe (te maken hebbend met het bloed en de heldere vloeistoffen in het weefsel die de witte bloedcellen bevatten). Blauwe plek beschadiging van de huid die leidt tot een paars-groen-gele kleur die veroorzaakt is door het breken van bloedvaten rondom de beschadiging, zonder dat de huid aan de oppervlakte gescheurd. Bloedarmoede een conditie waarbij het bloed niet langer genoeg zuurstof vervoert, zodat de persoon bleek ziet en gemakkelijk duizelig, slap en vermoeid raakt. In ernstiger gevallen kan de persoon een hartafwijking, ademhalingsmoeilijkheden en spijsverteringsmoeilijkheden oplopen. Bloedneus verlies van bloed door de neus. Bloeduitstorting gebarsten bloedvaten die een zwelling op een plek in het lichaam veroorzaken.

Stijve nek/schouderspieren; 5 fijne oefeningen

Het kan haarband maagzuur, last van gas, misselijkheid, buikpijn of een opgezwollen buik zijn. Gastritis een ernstige irritatie van het maagslijmvlies, die zowel van korte duur kan zijn als een langer periode kan duren. Gastro-enteritis (buikgriep) een toestand waarbij het maagslijmvlies en de darmen geïrriteerd zijn. Indigestie onvermogen om op de juiste manier voedsel in het spijsverteringskanaal te verteren en absorberen, hetgeen leidt tot verstopping, misselijkheid, maagpijn, gasvorming, opgezwollen buik, pijn en algeheel ongemak of ziekte. Kiespijn pijn in een tand of kies, boven en onder het tandvlees. Kokhalzen Onvrijwillig stikken en/of onvrijwillig overgeven. Kramp/pijn in de onderbuik plotselinge, ernstige, oncontroleerbare en pijnlijke samentrekking en verdikking van de spieren in de buik. De buik omvat zowel de maag, als de darmen, lever, nieren, alvleesklier, milt, galblaas en blaas. Maag- en Darmbloeding buitensporige inwendige bloedingen in de maag en de darmen. Maagpoliepen tumoren die groeien op steeltjes in de maagwand, ze gaan meestal over in kanker. Maagzuur een brandende pijn op de plek van het borstbeen, veroorzaakt doordat maagsappen terug omhoog vloeien in de keel. Misselijkheid Irritatie van de maag met een misselijk gevoel dat lijkt op wagenziekte en een gevoel dat men moet overgeven. stijve spieren en gewrichten overgang

Tachycardie de hartslag wordt versneld tot boven de 100 slagen per minuut bij een hair volwassene. De normale hartslag bij een volwassene is 72 slagen per minuut. Verhoogde bloeddruk hoge bloeddruk is een symptoom van een aandoening in de bloedvaten die van het hart weglopen. Hoge bloeddruk staat bekend als sluipmoordenaar. De symptomen zijn rode meestal niet overduidelijk. Het kan echter tot schade aan het hart, de hersenen, nieren en ogen leiden en uiteindelijk zelfs tot een hartaanval en nieruitval. Spijsverteringsstelsel (te maken hebbend met de maag en ingewanden). Aambeien Kleine ronde paarsige gezwollen aderen die hetzij bloeden, jeuken of pijnlijk zijn en rond de anus voorkomen. Boeren lawaaierig via de mond laten ontsnappen van gas uit de maag; een boertje. Constipatie moeite met de stoelgang omdat het materiaal in de ingewanden hard is vanwege een gebrek aan beweging, vloeistofinname, ruw voedsel, of vanwege bepaalde medicijnen. Diarree ongewoon frequente en overdadige stoelgang die kan leiden tot ernstige uitdroging en shock. Dyspepsie/Indigestie het ongemak dat iemand kan ervaren na het eten.

Spieren en gewrichten - vrouw en overgang

Wanneer de test een afwijking vertoont, betekent dit dat er sprake is van én of meer van de volgende zaken: hartziekte, hartafwijkingen, te snelle of te langzame hartslag, ziekte aan de bloedvaten die van het hart of de hartkleppen af gaan, en of een hartaanval. Blozen de huid wordt over het gehele lichaam rood. Bradycardie de hartslag wordt vertraagd van 72 slagen per minuut, hetgeen normaal is, tot onder de 60 slagen per minuut bij een volwassene. Hartkloppingen Ongewone en niet normale (abnormale) hartslag, die soms onregelmatig is, maar snel en krachtig bonken of trillen. Het kan worden veroorzaakt door shock, opwinding, inspanning of stimulerende medicijnen. Een persoon is zich gewoonlijk niet bewust van zijn/haar hartslag. Spataderen Ongewone gezwollen aderen aan de oppervlakte van de huid die er soms gedraaid en in de knoop, maar altijd vergroot, uitzien. Indien ze rond de anus voorkomen, heten ze aambeien. De oorzaak wordt toegeschreven aan erfelijke zwakte van de aderen, verergerd door zwaarlijvigheid, zwangerschap, druk van het staan, ouderdom, etc. Ernstige gevallen kunnen zwelling in de benen, enkels en voeten, eczeem en/of zweren op de aangetaste plekken ontwikkelen.

stijve spieren en gewrichten overgang

Pijn in de benen een pijnlijke sensatie in de benen die wordt veroorzaakt door overmatige stimulatie van de zenuwuiteinden in de benen en die leidt tot een groot ongemak. Pijn in de borst hevig ongemak in de borst dat veroorzaakt wordt door een tekort aan zuurstof naar het barbarum hart toe, vanwege vernauwing van de bloedvaten of krampen. Pijn in ledematen Plotseling, scherp en ongecontroleerd ongemak in een arm of been. Rillingen Er bleek uitzien terwijl je het koud hebt en trilt, gaat soms gepaard met koorts. Vallen Plotseling je normale praxis rechtopstaande positie verliezen. Vermoeidheid verlies van normale kracht tot een punt waarop je niet meer in staat bent om normale lichamelijke en geestelijke activiteiten te verrichten. Cardiovasculair (te maken hebbend met het hart en de bloedvaten). Afwijkend ecg een test met de naam elektrocardiogram (ECG) legt de activiteit van het hart vast. Hierbij worden hartslagen maar ook de positie en de grootte van de vier hartkamers gemeten. Er wordt ook gemeten of er schade aan het hart is en wat de invloed van medicijnen of mechanische apparaten zoals pacemakers.

Stijve spieren en gewrichten - vrouw en overgang

Griepachtige symptomen het vertonen van irritatie van de luchtwegen (ademhalingsorganen zoals verkoudheid, plotselinge koorts, pijntjes en pijn, alsmede zich zwak voelen en bedrust willen, hetgeen lijkt op het hebben van griep. Hypertranspiratie een grote hoeveelheid transpiratie die een medische oorzaak heeft. Koorts Abnormaal hoge lichaamstemperatuur, waarbij de normale tempratuur voor mensen 37 graden Celsius.6 graden Fahrenheit. Koorts is een symptoom van ziekte of wanorde in het lichaam. Het lichaam wordt beïnvloed doordat het heet aanvoelt, rillerig, zweterig, zwak en uitgeput. Als koorts te hoog wordt, of lang duurt, kan dit de dood tot gevolg hebben. Kramp in de borst mild of stekend ongemak, verkramping of druk in de borststreek (willekeurige plek tussen keel en buik). De oorzaken kunnen mild of levensbedreigend zijn, omdat ze het hart, best de longen en de omliggende spieren omvatten. Malaise het ietwat onduidelijke gevoel van ongemak dat je krijgt wanneer je je ziek begint te voelen. Oedeem in de ledematen Abnormale zwelling van het weefsel van het lichaam veroorzaakt door een opeenhoping van vocht. Opvliegers kortstondige, abnormale verwijding van de bloedvaten die een plotseling gevoel van hitte over het gehele lichaam veroorzaakt. Vrouwen in de overgang ervaren dit soms.

Stijve spieren en gewrichten overgang
Rated 4/5 based on 715 reviews
SHARE

stijve spieren en gewrichten overgang Dybagowe, Sat, May, 19, 2018

U kunt door de desbetreffende link aan te klikken nazien wat in uw situatie voor u van toepassing. Een verwijzing van de huisarts is soms een voorwaarde voor een optimale vergoeding. Nieuwsbrief, agenda, contact, postureel Medisch Centrum, dokter. Burgemeester Knappertlaan 158 3117be schiedam, tel:, homeopathie,.

stijve spieren en gewrichten overgang Uqipapi, Sat, May, 19, 2018

Homeopathie consult 65,00 - 75,00. Homeopathie, basisconsult 85,00 Klein consult 42,50 Inloopspreekuur consult 30,00 Telefonisch consult, inclusief middelen. Vergoedingen, de artsen en therapeuten van het Postureel Medisch Centrum zijn aangesloten bij een vijftal verschillende beroepsverenigingen. Naast een kwaliteitswaarborg betekent dat voor u ook dat een groot aantal verzekeraars de kosten van de behandeling (gedeeltelijk) vergoedt.

stijve spieren en gewrichten overgang Rewyj, Sat, May, 19, 2018

Postureel Medisch Centrum Schiedam, burgemeester Knappertlaan be schiedam - telefoon. Scroll verder, postureel Medisch Centrum, pijnbestrijding, achtergronden. Tarieven en vergoedingen, tarieven, podologie, consult 47,50 - 60,00 Therapeutische zolen 105,00. Manuele consult 60,00, combinaties (m.u.v.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: